0 comments

OnePlus dezvăluie ecranul viitorului său flagship! Panou Samsung 120Hz cu HDR și rezoluție QHD – Mobilissimo.ro

by on 14 ianuarie 2020
 

Se vorbește mult despre display-uri în aceste zile, unele companii precum OnePlus având chiar evenimente speciale prin care dezvăluie panourile destinate telefoanelor pregătite. În cursul zilei de ieri compania de față aici menționată a organizat o conferință de presă pentru a prezenta ecranul ce se va afla cel mai probabil pe flagship-ul OnePlus 8 Pro, cel văzut în randări anterior și care este așteptat să debuteze în primăvară.

CEO-ul Pete Lau a vorbit în detaliu despre acest nou ecran, o unitate OLED produsă de către Samsung. Ei bine, aflăm pentru început faptul că display-ul va avea o rată de refresh de 120Hz și că rezoluția sa va fi una QHD+. Avem parte de suport HDR și de o luminozitate care ar ajunge până la un nivel de 1000 nits. 

De asemenea, cei de la OnePlus au lucrat și la nivel software în Android pentru a îmbunătăți animațiile astfel încât să fie mai line în modul 120Hz. Va fi inclus și un cip special numit MEMC ce va avea rolul de a include cadre extra în clipurile video astfel încât să le aducă la nivelul 120Hz. Utilizatorii vor avea și posibilitatea de a seta ecranul la o rată de refresh mai mică pentru a economisi energia.

OnePlus 8 Pro este așteptat și cu procesor Snapdragon 865 la pachet, 12 sau 16 GB RAM și cu un setup foto quad-camera în spate.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Citeste stirea completa