0 comments

OnePlus este acum membru al organizației Wireless Power Consortium, semn că pregătește telefoane cu alimentare wireless – Mobilissimo.ro

by on 31 ianuarie 2020
 

Pe final de lună sosește o veste de care fanii OnePlus se vor bucura cu siguranță, aceea că firma chineză tocmai ce a aderat la WPC (Wireless Power Consortium), o grupare de companii ce își propun dezvoltarea și promovarea tehnologiei de încărcare wireless. Avem multe nume celebre din industrie incluse aici, de la Apple, Samsung, Sony și până la Huawei, Razer sau Panasonic.

De astăzi și OnePlus se regăsește pe această listă (link membri WPC) și asta nu poate decât să ne sugereze faptul că viitoarele smartphone-uri ale companiei vor oferi suport pentru alimentare wireless. Nu este clar dacă vom avea parte de această dotare chiar pe duo-ul OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro ce vine în primăvară, sau dacă este ceva rezervat pentru modelele din toamnă. 

OnePlus

Implementarea încărcării wireless a fost cerută în numeroase rânduri de către fanii OnePlus și iată că 2020 ar putea fi anul când această dorință li se va îndeplini. Motivul pentru care firma chineză nu a oferit această funcționalitate până acum nu se știe clar, dar la mijloc poate fi o strategie de marketing bine pusă la punct. Se oferă dotări noi rând pe rând astfel că utilizatorii să facă mereu trecerea la noul device grație upgrade-urilor aduse.

De această dată OnePlus nu mai are “scuze” și este nevoită să aducă tehnologia pe telefoanele sale, asta în condițiile în care și viteza/puterea de alimentare wireless a crescut serios. 

Citeste stirea completa