0 comments

OnePlus face public designul lui OnePlus 7T pe o nouă nuanţă numită “Haze Blue” – Mobilissimo.ro

by on 17 septembrie 2019
 

Aşa ceva nu vezi în fiecare zi! OnePlus a decis să lase deoparte banalele teasere şi să ne oferte direct randări oficiale ale viitoarelor sale telefoane. E vorba aici despre OnePlus 7T, care îşi dezvăluie designul în imaginile de mai jos. Ieri am aflat că telefoanele OnePlus 7T şi 7T Pro vor fi prezentate oficial pe 10 octombrie, la Londra.

OnePlus 7T

Încă nu e foarte clar cum a rămas cu evenimentul de pe 26 septembrie din India, unde ştim că va sosi OnePlus TV. De remarcat că OnePlus merge înainte cu designul camerei rotunde pe OnePlus 7T, dar fără acele dungi şi delimitări urâte văzute la scăpările lui @OnLeaks.

OnePlus 7T

Imaginile postate de către CEO-ul OnePlus, Pete Lau pe Twitter prezintă şi o nouă nuanţă, Haze Blue. E un albastru deschis la culoare, în degrade, care se face mai închis în zona superioară a telefonului. Pete Lau a postat în teaser că avem pe acest telefon o “suprafaţă mată cu uşoară strălucire metalică”. Între timp zvonacul de pe Twitter Ishan Agarwal scrie că telefonul va avea următorul setup de camere:

  • 48 megapixeli, cameră principală, obiectiv de 26 mm, wide angle, deschidere F/1.6
  • 16 megapixeli, obiectiv ultra wide, 117 grade
  • 12 MP, cameră telephoto, zoom optic 2x, deschidere F/2.2

OnePlus 7T

Nici o menţiune de stabilizare optică, dar cred că o bifăm şi pe aceea. OnePlus 7T ar trebui să aducă şi un procesor Snapdragon 855+ şi un ecran de 90 Hz, care de acum încolo se va regăsi pe toate telefoanele OnePlus. A se remarca şi că nu vedem încă fața telefonului şi nu ştim dacă avem camera selfie într-un breton picătură sau dacă vine într-un mecanism pop up selfie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa