0 comments

OnePlus invită câțiva gameri să vadă în premieră smartphone-ul OnePlus 7 Pro, iar reacțiile cringe nu lipsesc – Mobilissimo.ro

by on 9 mai 2019
 

Lansarea lui OnePlus 7 Pro se apropie cu pași repezi, telefon care va ajunge să coste cât un flagship de top după cum am aflat chiar în urmă cu doar câteva ore atunci când vă prezentam prețurile practicate pe plan european. Continuă între timp teaserele și din partea celor de la OnePlus India sosește clipul de mai jos care în teorie ar trebui să ne dezvăluie reacțiile pline de entuziam ale primilor oameni care au ocazia să vadă telefonul.

Întregul material este unul cringe și reacțiile participanților la acest preview nu par a fi deloc naturale, ci mai degrabă replici învățate dinainte. Ar fi vorba despre cei mai buni gameri din India aparent, dar trecând peste aceste detalii, participanții se declară fascinați de culorile lui OnePlus 7 Pro, acustica stereo, dar și gamingul fără frame drop-uri.

Una dintre cele două fete participante la preview spune că telefonul ar fi chiar de 10x ori mai rapid decât PC-ul său. Comentariile adunate la clipul postat pe YouTube sunt în mare parte unele critice la adresa OnePlus și la reacțiile fake prezentate. Vă amintim că acest smartphone se lansează pe 14 mai cu procesor Snapdragon 855 la bord și în variante cu până la 12 GB RAM.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.

Citeste stirea completa