0 comments

OnePlus lansează flagship-ul OnePlus 8T pe 14 octombrie. Cum poți urmări… – start-up.ro

by on 22 septembrie 2020
 
  • 22 Septembrie 2020
  • Technolust

Brand-ul OnePlus a anunțat că va dezvălui la nivel global cel mai nou flagship, OnePlus 8T, pe 14 octombrie la ora 17:00 EEST.

Fiind un brand de top în segmentul smartphone-urilor, OnePlus își propune întotdeauna să ofere o experiență rapidă și ușoară utilizatorilor săi, punând accentul pe o combinație de hardware puternic și software performant. După lansarea la începutul acestui an a seriei OnePlus 8, prima gamă completă de smartphone-uri 5G a companiei, viitoarea OnePlus 8T va dispune de tehnologii noi și îmbunătățite, ceea ce va duce experiența OnePlus mai departe.

„OnePlus caută întotdeauna oportunități de a aduce utilizatorilor noștri tech-savvy cea mai recentă tehnologie, imediat ce considerăm că se ridică la standardele noastre”, a declarat Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus. „Odată cu OnePlus 8T, ridicăm din nou ștacheta pentru noi în ceea ce privește experiența generală a utilizatorului, datorită unor funcții noi pe care suntem încântați să le introducem pentru prima dată într-un dispozitiv OnePlus. Sunt încrezător că OnePlus 8T va depăși din nou așteptările și va oferi o experiență de neegalat”.

Evenimentul de lansare OnePlus 8T va fi transmis online pe 14 octombrie la ora 17:00 EEST pe https://www.oneplus.com/ro/launch.

Citeste stirea completa