0 comments

OnePlus Nord apare în primele fotografii hands-on, extrase dintr-un documentar OnePlus; Aflăm şi preţul său – Mobilissimo.ro

by on 30 iunie 2020
 

UPDATE ORA 18:15: Numele OnePlus Nord a fost confirmat oficial prin intermediul unei postări de pe pagina de Instagram creată special pentru noul dispozitiv mid-range. 

OnePlus Nord

ARTICOL INIȚIAL: 

OnePlus a început o serie interesantă de mini documentare despre istoria sa, culisele lansărilor sale şi cultura sa corporate. Ei bine cei care au urmărit cu ochi ageri ultimul episod de pe Instagram au observat şi un terminal inedit acolo, cu un decupaj mare pentru camera selfie, cam cât pentru o cameră duală și o ramă metalică în stil iPhone 4. Sunt şanse mari să fie prima apariţie hands on a lui OnePlus Nord şi avem detalii mai jos.

OnePlus Nord

Telefonul este aşteptat să debuteze într-un eveniment care are loc pe 10 iulie în India. A tot primit randări de pe vremea când se numea OnePlus 8 Lite sau OnePlus Z. În ultimele zile am aflat că numele OnePlus Nord rămâne bătut în cuie şi că avem o cameră selfie duală de 32 MP + 8 MP în faţă. Acum aflăm din acel episod OnePlus că telefonul va costa sub 500 de dolari, poate chiar 330 de dolari cum se zvonea la un moment dat.

OnePlus Nord

Vedem şi spatele unui telefon cu cameră triplă cu senzori aranjaţi în forma literei “L” la un moment dat. OnePlus pare că şi-a propus să ne ofere un iPhone SE (2020) killer aici, deşi vine cu procesor puternic Snapdragon 765G, ecran AMOLED cu refresh rate de 90 Hz şi 6/8 GB RAM şi 128 GB stocare.

OnePlus Nord

Preţul e şocant de mic în aceste condiţii şi ar reprezenta o revenire a OnePlus la strategia sa iniţială de a submina rivalii cu preţuri foarte accesibile. Posibil să şi vândă acest telefon în pierdere, având în vedere cât costă componentele sale. Nu aş pune prea mare preţ pe acea machetă galbenă cu cameră triplă cu lentile mari în spate totuşi, pentru că prea multe scăpări au menţionat camere principale quad.

Inclusiv acel “soooon” cu 4 “o” părea o aluzie. Aflăm mai multe săptămâna viitoare şi din ce am înţeles Europa e în valul 1 de lansare.

Citeste stirea completa