Pentru ce serial va plati Apple 15 milioane de dolari pe episod - Dojotech.ro
 
 
 
Încă un sistem de operare pentru Huawei sau doar alt nume? Chinezii înregistrează numele Harmony OS în Europa - Mobilissimo.ro
 
0 comments

OnePlus se pregăteşte de lansarea primului său televizor şi începe să obţină certificări – Gadget.ro

by on 13 iulie 2019
 

Televizoare

CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a anunţat la sfârşitul anului trecut că în 2019 compania sa va intra pe piaţa televizoarelor inteligente. Platforma OnePlus TV este aproape gata, compania chineză începând deja să obţină certificări pentru aceasta.

Telecomanda primei generaţii de televizoare OnePlus a primit certificare de la Bluetooth SIG, organizaţie care permite utilizarea tehnologiei proprietară bluetooth (aflăm că telecomanda va utiliza standardul bluetooth 4.2).

Foarte multe informaţii despre OnePlus TV nu avem, unele zvonuri susţin că televizorul OnePlus va dispune de display LCD cu rezoluţie 4K, Google Asistant, design premium şi diverse funcţii inteligente. Interesant este că se vehiculează un ecran LCD şi nu unul OLED, probabil pentru a ţine preţurile cât mai jos.

Concurenţa în acest segment este uriaşă, însă OnePlus ştie cum să îşi facă simţită prezenţa, indiferent de context. Rămâne de văzut dacă televizoarele vor fi primite la fel de bine precum smartphone-urile.

Nu uitaţi că achiziţionând OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro prin link-ul nostru de refferal primiţi un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Sursa: gizchina.com

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro