0 comments

OnePlus va lansa primul său televizor pe 26 septembrie; Iată ce ştim despre OnePlus TV – Mobilissimo.ro

by on 12 august 2019
 

OnePlus e gata să intre într-un nou segment, după ce a ajuns în top 5 în categoria smartphone premium. Compania a oferit de ceva vreme teasere cu privire la un televizor, dar lucrurile au fost foarte vagi până acum. Descoperim totuşi că noul dispozitiv vine pe 26 septembrie şi recapitulăm ce ştim despre el mai jos.

OnePlus ne pregăteşte un smart TV, care va sosi la final de septembrie şi va avea o telecomandă Bluetooth la pachet. Produsul a fost deja certificat de autoritatea Bluetooth SIG şi ar urma să vină cu Android TV la bord, dar într-o variantă „specială” aşa cum a menţionat în teasere compania. Posibil să primească o versiune de Oxygen OS custom pentru TV să zicem.

OnePlus va lansa primul său televizor pe 26 septembrie; Iată ce ştim despre OnePlus TV

Vor fi variante de diagonale de 43 inch, 55 inch, 65 inch şi 75 inch pentru acest OnePlus TV. Cea mai mică ajunge doar în India, iar cea mai mare doar în China, cel puţin în prima fază. Telecomanda ce vine la pachet cu televizorul are suport Bluetooth 5.0, iar TV-ul aduce suport pentru casting şi un ecran cu muchii foarte subţiri. Sunt şanse mari să vedem un ecran OLED la bord şi rezoluţie 4K, dar şi suport HDR.

OnePlus ar fi încheiat deja un parteneriat cu Amazon India pentru distribuţie. Teaserele au mai menţionat şi o acustică imersivă şi funcţionalitate AI. Vom avea aparent şi un asistent virtual dedicat la bord. Preţurile ar trebui să fie pe măsura rivalilor de la Xiaomi şi mai nou Huawei, cred eu. Aflăm mai multe în septembrie.

Citeste stirea completa