0 comments

OnePlus va rula pe smartphone-ul bugetar cu Qualcomm Snapdragon 460 la bord: Gadget.ro – stil de viață hi-tech – ProRally.ro

by on 25 august 2020
 
Telefoane mobile

OnePlus se îndepărtează ușor, ușor de stilul de afaceri care l-a stabilit și intră într-o nouă etapă, în care va acoperi întreaga nișă a nevoilor utilizatorilor (entry-level, mid-range și high-end).

Dacă în segmentul mediu și high-end avem deja modele, iată primele zvonuri pentru un smartphone OnePlus entry-level. Se pare că producătorul chinez lucrează la un telefon care va folosi procesorul Qualcomm Snapdragon 460 (un procesor destul de modest dedicat dispozitivelor sub 150 – 200 USD).

În mod clar, mai este mult de parcurs, dar cum ar arăta OnePlus ieftin? Ați dori un telefon OnePlus cu afișaj LCD IPS cu rezoluție HD +, 3/4 GB RAM, 32/64 GB spațiu de stocare, conectivitate 4G, 4000-5000 mAh baterie cu încărcare de 18W (avem și această direcție primele vești) și Android 10 pentru 800 – 900 lei?

Până atunci, nu uitați că dacă doriți un smartphone OnePlus de la oneplus.com, puteți utiliza link-ul nostru de trimitere care vă oferă un voucher de 10 euro pentru accesorii

Sursă: mspoweruser.com

Citeste stirea completa