0 comments

OnePlus Z îşi dezvăluie specificaţiile într-un sondaj publicat online; Camera e total diferită de ultimele scăpări! – Mobilissimo.ro

by on 9 iunie 2020
 

La nici 48 de ore de la ultima mare scăpare a lui OnePlus Z, iată că telefonul ni se dezvăluie din nou. De această dată specificaţiile sale apar într-un sondaj publicat online şi care întreabă respondenţii dacă sunt dispuşi să cumpere un telefon midrange de la OnePlus.

Acest sondaj a apărut prin aplicaţia Payback şi includea câteva dotări care se potrivesc la fix cu scăpările de până acum. Descoperim un ecran cu refresh rate de 90 Hz, un procesor Snapdragon 765G, dar şi 6 GB RAM. Mai apare şi o cameră frontală decupată în ecran, cu rezoluţie de 16 megapixeli, dar şi un cititor de amprente integrat în display. Acesta din urmă are diagonală de 6.55 inch şi panou Super AMOLED, iar bateria este o unitate de 4300 mAh cu încărcare rapidă la 30W.

OnePlus Z

Mai avem şi o cameră triplă în spate, cu senzor principal de 64 MP, alături de o cameră de 16 MP şi una de 2 MP. Toate completate de 128 GB stocare. Mai interesant mi se pare că sondajul face aluzie şi la un preţ, de doar 292 de euro, care nu ar fi rău deloc. Personal mă aşteptam la o sumă de 500 de euro aici, iar 400 de euro deja ar fi o surpriză plăcută. Am văzut şi telefoane care costă 600 de euro cu acest CPU şi 5G ce e drept.

OnePlus Z

Cunoscut o vreme ca OnePlus 8 Lite, acest OnePlus Z a fost amânat până în iulie, după ce îl aşteptam în prima fază alături de OnePlus 8 şi OnePlus 8 Pro. Mi se pare interesant că acea cameră triplă din spate din sondaj e total diferită de cea din ultima scăpare, care menţiona o cameră de 48 MP cu senzor Sony, cameră de 12 MP ultrawide şi una de 13 MP telephoto.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa