0 comments

OnePlus Z/OnePlus Nord ar putea fi mai ieftin decât iPhone SE 2020 – Mobilissimo.ro

by on 22 iunie 2020
 

Continuă zvonurile despre OnePlus Z, cunoscut mai nou şi ca OnePlus Nord, după ce o perioadă a fost denumit OnePlus 8 Lite. Terminalul ar urma să aibă un preţ accesibil, aşa cum ne aşteptam, dar aparent va fi mai accesibil decât iPhone SE 2020, conform unei noi scăpări. Avem şi alte detalii mai jos.

Informaţia este extrapolată din cel mai nou tweet al cofondatorului OnePlus, Carl Pei. Acesta a repostat un anunţ OnePlus din 2014, scriind şi “a trecut ceva vreme”. Experţii afirmă că ar fi o aluzie la preţul lui OnePlus One, de 299 de dolari pentru versiunea de 16 GB. Versiunea de 64 GB stocare 349 dolari. Aparent OnePlus Z ar trebui să debuteze la un preţ similar, rivalizând cu iPhone SE 2020 şi preţul sau de 399 dolari şi concurând pe acelaşi palier cu etern amânatul Pixel 4a.

Nouă teorie se potriveşte cu ce ştiam deja şi anume, faptul că o scăpare indică faptul că OnePlus Z ar costa 330 de dolari. La început de lună telefonul îşi dezvăluia specificaţiile într-un sondaj publicat online, iar camera era diferită faţă de ultimele scăpări. Apărea cu procesor Snapdragon 765G, ecran de 90 Hz, 6 GB RAM, camera selfie de 16 MP decupată în ecran şi o diagonală de 6.55 inch (panou Super AMOLED).

Ar avea şi o baterie de 4300 mAh cu încărcare rapidă la 30W. Avem şi o cameră triplă sau quad în spate, cu senzor principal de 64 MP, plus o cameră de 16 MP şi una de 2 MP, dar a patra cameră rămâne un mister. Telefonul a apărut deja în GeekBench cu procesorul mai sus menţionat.

Preţul nu sună rău deloc, dar dacă se transformă ca şi cel de iPhone, probabil îl vom vedea la un 1999 lei la sosirea în România, ceea ce nu ar fi chiar rău. Va fi interesant de urmarit soarta OnePlus, cu CEO-ul Pete Lau gata să primească și un alt post în cadrul Oppo.

Citeste stirea completa