0 comments

Oppo are un telefon cu ecran cascadă – Zona IT

by on 30 iulie 2019
 


img

Bătălia pentru a găsi moduri noi prin care ecranul unui telefon mobil poate fi îndoit și întins are acum un nou câmp de bătălie. Oppo a dezvăluit zilele trecute un ecran ce se întinde peste marginile ecranului.

Știu, vă gândiți acum la toate telefoanele numit Edge de la Samsung, dar modelul propus de Oppo are margini și mai exagerat prelinse peste margine, într-un format numit „cascadă” de către producător. Efectiv, marginile nu sunt vizibile atunci când ecranul este privit din față. Combinat cu faptul că acest telefon are o cameră ascunsă sub panou, îi oferă modelului un raport corp/ecran foarte bun.

Telefonul ce se va folosi de acest design face parte din seria Find X, dar nu sunt deocamdată detalii despre când va fi disponibil și la ce preț va putea fi găsit pe piață. Modelele anterioare costau mai bine de 500 de euro în mod tradițional.

Va fi cumva asta o nouă tendință ce va prinde și la producătorii ceilalți producători? Probabil. Nu prea mai sunt multe lucruri pe care le pot face telefoanelor pentru a ieși în evidență. Le-ar putea da sisteme de operare mai puțin groaznice, dar știm cu toții că asta nu se va întâmpla prea curând.

[Engadget]

Citeste stirea completa