0 comments

Oppo Band anunțat oficial; Smartband de 25 euro cu certificare 5ATM, monitorizare puls 24 din 24 și măsurare oxigenare sânge – Mobilissimo.ro

by on 6 iunie 2020
 

Odată cu lansarea telefoanelor Reno 4 și Reno 4 Pro despre care v-am vorbit într-un articol detaliat chiar aici, Oppo a avut și alte produse noi de prezentat oficial în cadrul evenimentului online de ieri. Printre acestea se află și brățara fitness Oppo Band pe care o vedeți mai jos și care va sosi în două variante: standard cu o zonă frontală TPU în jurul cadranului, respectiv fashion cu un inel metalic în jurul cadranului.

Oppo Band

Aflăm că brățara fitness de față dispune de ecran AMOLED cu diagonală de 1.1 inch, acoperind și 100% din spațiul de culoare DCI-P3. Sunt disponibile peste 160 watchface-uri pentru a personaliza ecranul de start și avem aici o baterie cu autonomie de până la 14 zile care se încarcă în 1.5 ore complet.

Oppo Band

Oppo Band dispune de monitorizare 24 din 24 ore a pulsului, dar și de senzor SpO2 pentru măsurarea oxigenării sângelui. În cazul unor probleme ale ritmului cardiac și probleme de somn asociate nivelului de oxigen scăzut din sânge, brățara va trimite alerte. De asemenea acest purtabil poate realiza măsurători SpO2 la fiecare secundă pentru 8 ore fără oprire.

Oppo Band

Mai aflăm că acest produs are și certificare 5ATM astfel că poate fi utilizat și la piscină. Oferă 12 moduri de exerciții, printre care și înot, iar o altă funcție livrată aici este cea care ne aduce notificările de pe telefon. Putem controla și player-ul audio, alarma, iar NFC-ul este prezent aici pentru plăți contactless.

Oppo Band costă 25 euro în varianta standard, în timp ce pentru varianta fashion doritorii vor scoate din buzunar 31 euro. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa