0 comments

Oppo Find X2 Pro e gata de lansare, primind certificări oficiale în India şi Thailanda – Mobilissimo.ro

by on 30 ianuarie 2020
 

După numeroase scăpări, viitorul flagship Oppo și anume Find X2 ar fi gata de lansare, inclusiv într-o variantă Pro. Terminalul tocmai a primit certificări oficiale în India şi Thailanda şi urmează să aducă o cameră selfie duală cu rezoluţie mare: 44 de megapixeli. Avem detalii mai jos.

Decupajul camerei sale selfie duale aminteşte de cel de pe Redmi K30 şi Honor V30 Pro. Oppo a oferit deja teasere pentru Find X2, care va veni cu ecran de 120 Hz şi rezoluţie Quad HD, plus încărcare rapidă, la 65W. Se pare că vom avea şi un Oppo Find X2 Pro, care ar putea plusa la dotări (extra RAM, camere mai bune, CPU superior poate).

Oppo Find X2

El poartă numele de cod Oppo CPH2025 şi a fost certificat de către Comisia Naţională de Telecomunicaţii din Thailanda. A primit şi o aprobare şi certificare în India. Din păcate ele nu dezvăluie şi specificaţii, dar o sursă a menţionat un procesor Snapdragon 865 la interior şi un debut în trimestrul întâi.

Ambele telefoane Oppo Find X2 ar trebui să aibă ecran de 6.3+ inch, cu refresh rate de 120 Hz, plus încărcarea rapidă la 65W care duce telefonul la 100% în 35 de minute. Auzisem şi zvonuri despre zoom hibrid 10X, o funcţie specială Night Mode, o cameră 3D Time of Flight, cititor de amprente integrat în ecran şi un senzor special Sony pentru camera din spate.

Acesta ar ar avea o focalizare mai rapidă, inclusiv pe întuneric. L-am detaliat aici.

Citeste stirea completa