0 comments

Oppo K3 își dezvăluie specificațiile; Va sosi cu o cameră selfie pop-up în stil Oppo Reno – Mobilissimo.ro

by on 10 mai 2019
 

În afară de zoom-ul hibrid 10x oferit de către Oppo Reno 10x Zoom mai avem ceva inedit în cazul acestui smartphone și anume mecanismul de cameră selfie pop-up ce amintește de un briceag sau de aripioara unui rechin. Acest mecanism pare a fi atras destul de mult atenția publicului până în punctul în care compania chineză pregătește și telefoane mid-range care adoptă asemenea camere selfie.

Un exemplu este Oppo K3, smartphone care va avea un mecanism selfie identic și care astăzi își dezvăluie dotările hardware. Aflăm pe această cale faptul că dispozitivul sosește cu o cameră selfie de 16 megapixeli și cu o cameră duală de 16 + 2 megapixeli în partea din spate capabilă de fotografiere cu efect bokeh. 

Printre dotările sale se mai numără și un ecran de 6.5 inch cu rezoluție FHD+ și tehnologie AMOLED, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710, 128 GB de stocare flash și 6 sau 8 GB RAM. Va avea un scanner de amprente optic integrat în ecran, baterie de 3700 mAh cu încărcare la 20W și jack audio 3.5 mm.

Ca dimensiuni acest telefon măsoară 9.4 mm în grosime și cântărește 191 grame. Așteptăm teasere în perioada următoare care să confirme data lansării și design-ul adoptat de către device. 

Citeste stirea completa