0 comments

Oppo Reno 3 îşi dezvăluie specificaţiile deja: ecran de 90 Hz, 5G şi cameră de 60 MP cu senzor Sony – Mobilissimo.ro

by on 8 noiembrie 2019
 

De abia ne-am obişnuit cu seria Oppo Reno 2, care a sosit în Europa cu o lună sau două în urmă şi deja se vorbeşte despre Oppo Reno 3. Aparent grafia corectă ar fi “Oppo Reno2” şi “Reno3“, iar azi aflăm şi câteva dotări ale acestui din urmă smartphone.

Reno2 a fost prezentat la final de lună august, iar succesorul său are dotările dezvăluite prin reţeaua chineză de socializare Weibo. Reţineţi că nici una nu este bătută în cuie şi suntem la luni bune distanţă de lansare. Acestea fiind spuse, se pare că smartphone-ul va sosi cu un ecran de 90 Hz, conectivitate 5G Dual Mode, camere mai performante şi încărcare mai rapidă decât Reno2.

La bord vom găsi un ecran AMOLED de 6.5 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 90 Hz. Există şi cititor de amprente integrat în ecran, iar în spate avem o cameră quad, cu senzor de 60 MP, un Sony IMX686 se pare. Vom mai vedea şi o cameră telephoto cu zoom hibrid 5X, plus o cameră ultra wide si un senzor monocrom. Încă nu e clar dacă vom avea o cameră selfie pop up oblică sau nu, dar ştim că rezoluţia să va fi de 32 MP şi senzorul e un Samsung Bright GD1.

Bateria creşte la o capacitate de 4500 mAh şi are şi încărcare rapidă la 30W (VOOC 4.0). Terminalul are procesor Snapdragon 735, cel care vine la pachet cu modem 5G şi ar trebui să dea naştere unei serii de telefoane midrange 5G în 2020. Vom mai primi şi 8 GB RAM şi stocare UFS 2.1 de 128 sau 256 GB.

Reno3 are şi un preţ de aproximativ 430 de euro la debut. Totul sună excelent şi rămâne acum doar să vedem terminalul lansat.

Citeste stirea completa