0 comments

Oppo Reno 4 apare într-un poster, cu un design nou şi câteva specificaţii la pachet – Mobilissimo.ro

by on 25 mai 2020
 

În vreme ce Oppo Reno 3 Pro 5G tocmai a intrat în ţara noastră deja discutăm despre Oppo Reno 4, în urma unor scăpări. Terminalul a apărut într-o serie de postere şi fotografii promoţionale, care îi dezvăluie şi o parte din dotări.

Scăpările vin de pe reţeaua de socializare chineză Weibo şi confirmă un design nou şi slim pentru terminal. Vedem o cameră quad în spate, cu un modul şi lentile de mari dimensiuni. Sursa afirma că Oppo ar fi prima companie care se inspiră de la lentilele uriaşe de pe iPhone 11 Pro şi vine cu o astfel de abordare. Două culori îşi fac apariţia în aceste bannere, iar smartphone-ul va sosi pe albastru şi un auriu-roz. Scăpări trecute indicau şi variante albe şi negre.

Oppo Reno 4 apare într-un poster, cu un design nou şi câteva specificaţii la pachet

Noile postere menționează şi o încărcare rapidă la 65W, ceva ce au oferit modelele Oppo Find X2, plus stabilizare Ultra Steady şi conectivitate 5G. Imaginile prezintă şi un buton Power montat lateral, dar nu şi un cititor de amprente lateral, deci acel mecanism biometric va fi integrat în ecranul AMOLED al lui Oppo Reno 4. Cei 4 senzori din spate includ o cameră principală, una ultra-wide şi una telephoto, în vreme ce a patra ar putea fi ToF, Macro sau bokeh.

Oppo Reno 4

Reno 4 e doar numele provizoriu, poate doar pentru Europa. “4” este o cifră ghinionista în China şi în general a fost evitată de producători. BBK, compania mama OnePlus, Vivo şi Oppo a sărit de la OnePlus 3 la OnePlus 5 spre exemplu. Oppo Reno 3 5G venea cu un ecran AMOLED de 6.4 inch, o cameră de 64 MP principală, o cameră ultra-wide de 8 MP şi două de 2 MP. Varianta internaţională are CPU Snapdragon 765G, iar cea din China include un CPU MediaTek Dimensity 1000L.

Oppo Reno 4

Urmaşul ar trebui să aducă un salt de rezoluţie pentru cele două camere de 2 MP, dar şi un upgrade de baterie şi eventual şi un ecran cu refresh rate de 90 Hz.

Citeste stirea completa