0 comments

Oppo Watch a debutat în România: smartwatch elegant, cu Wear OS şi îmbinare eficientă fitness + comunicare – Mobilissimo.ro

by on 11 septembrie 2020
 

Încă de la debutul brandului Oppo în România am avut indicii că mult aşteptatul Oppo Watch va intra în ţara noastră. Nu de altă dar l-am zărit la mâna Anei Morodan, la evenimentul de lansare Oppo. Ei bine pe 10 septembrie a debutat oficial în ţara noastră Oppo Watch şi aflaţi mai jos ce ne rezervă acest purtabil, dar şi la ce preţ vine pe plan local.

Oppo Watch

Ceasul va fi disponibil la magazinele din România începând cu a doua jumătate a lunii septembrie, la partenerii autorizaţi. Ceasul vine cu Wear OS la bord şi aduce funcţii de măsurare permanentă a ritmului cardiac, dar şi de monitorizare a somului. Există şi o funcţie prin care vă puteţi antrena 5 minute zilnic cu ajutorul ceasului, pentru un plus de tonus. Acest smartwatch va sosi în două versiuni: 46 mm în variantele de culoare Black şi Pink Gold, dar şi 41 mm, în varianta de culoare Pink Gold.

Oppo Watch

Oppo Watch 46 mm se remarcă prin curbura duală a ecranului, cu un screen to body ratio de 72.76%. Corpul său a trecut printr-un proces de lustruire în 19 etape şi asigură o trecere fină de la sticlă 3D la rama din aliaj de aluminiu. Ecranul este unul AMOLED cu diagonală generoasă, de 1.91 inch şi calibrat în întreaga gamă de culori DCI-P3. Luminozitatea ajunge la 500 de nits şi avem o rezoluţie de 402 x 476 pixeli.

Oppo Watch

Varianta de 41 mm este realizată din aluminiu din seria 6000 şi are ecran AMOLED de 1.6inch, cu densitate de 301 ppi. Ambele rulează Wear OS, cu gama completă de aplicaţii şi servicii Google. Există şi suport pentru control vocal, dar şi o funcţie de imagine AI. Dacă accesaţi aplicaţia HeyTap Health şi vă fotografiaţi hainele din ziua respectivă, ceasul îşi va genera o imagine de fundal care să se asorteze.

Oppo Watch

Există şi GPS + Glonass la bord, posibilitatea de a urmări traseul pe hartă la antrenamente de fitness şi clipuri video instrucţionale cu antrenamente de 5 minute. Modelul de 46 mm oferă 36 de ore de autonomie, iar în modul Economisire ajunge şi la 21 de zile. Avem parte şi de încărcare rapidă VOOC, cu 16 ore de autonomie după 15 minute de încărcare.

Încă nu avem un preţ local, dar ştiu că în Europa este în jur de 300 de euro

Citeste stirea completa