0 comments

Oppo Watch va fi disponibil în România din septembrie – Profit.ro

by on 11 septembrie 2020
 
Oppo Watch va fi disponibil în România din septembrie

Liviu Mihai

scris astăzi, 08:12

Prezentat inițial în luna martie și anunțat ca disponibil la nivel global în luna august, Oppo Watch va intra, într-un final, pe piața local din a doua jumătate a lunii septembrie.

Spre deosebire de modelul lansat inițial în China, care folosește o versiune modificată de Android, probabil pentru a se supune cerințelor guvernului comunist de acolo, Oppo Watch va ajunge în România cu Wear OS.

Sistemul de operare dezvoltat de Google special pentru smartwatch-uri are în continuare multe lacune și este sub ceea ce oferă Samsung, de exemplu, pe propriile smartwatch-uri. Wear OS a primit foarte puțină atenție din partea Google, care nu pare a avea ambiția de a se bate cu Apple pe o piață dominată copios de Apple Watch.

Huawei va folosi propriul sistem de operare pe smartphone-uri de anul viitor CITEȘTE ȘI Huawei va folosi propriul sistem de operare pe smartphone-uri de anul viitor

Oppo Watch, pe de altă parte, adaugă sistemului de operare propria interfață grafică – care nu este tocmai proprie. Ca și construcția ceasului, interfața grafică a acestuia are puternice și evidente influențe Apple.

Ceasul cu GPS al celor de la Oppo dispune un ecran OLED, curbat pe cele două laturi verticale, care este disponibil cu cadrane de 46mm și 41mm. Versiunea de 46mm va fi comercializată cu și fără conexiune de date.

Bateria are o capacitate de 430 mAh și promite o încărcare completă în 75 de minute. Conform celor de la Oppo, sunt necesare 15 minute pentru alimentarea acesteia până la 50% din capacitate.

Cele două cadrane găzduiesc ecrane de 1,9 inch (326 PPI densitate a pixelilor) respectiv 1,6 inch (301 PPI densitate a pixelilor).

OPPO Watch se laudă cu cinci moduri de antrenament cu asistență vocală, pentru alergare, arderea grăsimilor, plimbare, mers cu bicicleta la exterior și înot.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
oppo
watch
smartwatch

Citeste stirea completa