Liberalii îi pregătesc lansarea lui Iohannis pentru prezidențiale. Strângerea de semnături începe pe 10 august
 
 
 
Samsung a lansat Galaxy Watch Active2 - Adevărul
 
0 comments

Orange pregătește eSIM-ul cu virtualizare a numărului de telefon de pe smartphone – Gadget.ro

by on 5 august 2019
 

Accesorii inteligente

La Cluj-Napoca pe lângă noutățile legate de 5G în parteneriat cu Samsung și aplicare în cadrul UNTOLD, a fost făcut un demo pentru eSIM, tehnologie ce urmează a deveni realitate în H2 2019 (până la sfârșit de an, m-aș risca cu un pronostic – septembrie / octombrie).

Orange este primul operator de telecomunicații ce a adus tehnologia eSIM în cadrul serviciilor din portofoliu – martie 2019. Am spus prin septembrie 2018 de ce cred că în cele din urmă eSIM-ul va ajunge și în țara noastră. A fost necesar să treacă jumătate de an, dar în cele din urmă s-a adeverit.

Una dintre cele mai interesante și utile funcții ale eSIM-ului este că poți să-l ai pe un smartwatch cu 4G / LTE și emulează numărul principal de telefonie mobilă. Spre exemplu, lași telefonul mobil pe acasă și ieși să alergi în parc, poți prelua apelurile și mesajele, notificările de pe WhatsApp etc. Presupun că pe viitor o să poți să și plătești, sunt multe scenarii ce-mi scapă și unde se dovedește util.

Am văzut testul pe un Samsung GALAXY Watch (înțeleg că va fi implementat pe ambele model: 42 și pe 46mm). Înțeleg că nu a ajuns încă în oferta Orange, dar pe viitor s-ar putea să-l vedem promovat la pachet cu acest tip de serviciu asociat eSIM-ului. Aici găsiți un review pentru modelul de 42mm.

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro