0 comments

Orban, despre desemnarea unui nou Avocat al Poporului: Grupurile de lucru trebuie să prezinte propunerile către conducerea coaliţiei

by on 13 februarie 2021
 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sâmbătă că trebuie demarată procedura de revocare și de desemnare a unui nou Avocat al Poporului. ”Suntem în faza grupurilor de lucru, care trebuie să prezinte propunerile către conducerea coaliţiei”, a spus Orban.

“Personal, sunt susţinătorul aducerii instituţiei Avocatul Poporului în cadru constituţional şi legal prin desemnarea unui nou Avocat al Poporului. În acest sens, există un raport care a fost depus de Avocatul Poporului, care cred că trebuie respins şi trebuie demarată procedura de revocare şi de desemnare a unui nou Avocat al Poporului. (…) Suntem în faza grupurilor de lucru, care trebuie să prezinte propunerile către conducerea coaliţiei (…), dar în ceea ce priveşte respingerea raportului, mi se pare o chestiune normală şi firească”, a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, potrivit Agerpres.