0 comments

Orban, despre încercarea PSD de a amâna alegerile parlamentare: Actualul parlament este dominat de un PSD la fel de retrograd, la fel de rupt de realitățile economice

by on 2 octombrie 2020
 

Orice încercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecințe negative pentru România, pentru că acesta este dominat de PSD “la fel de retrograd și la fel de înclinat să facă rău României”, spune premierul Ludovic Orban.

“Eu sunt un democrat convins, iar democrația funcționează prin alegeri. Oamenii decid cui conferă puterea prin vot. Din punctul meu de vedere, mandatul actualului Parlament expiră pe 20 decembrie și ținând cont de structura actualului Parlament, care este departe de a reflecta opțiunile actuale ale populației, reflectă opțiunile din 2016 și care nu mai au nicio legătură cu opțiunile de azi, actualul Parlament cu cât își încetează mai repede mandatul, cu atât e mai bine pentru România”, a declarat vineri Ludovic Orban, citat de Mediafax.

El apreciază că este nevoie de un parlament care să fie “oglindă fidelă nevoilor și aspirațiilor românilor”.

“Orice încercare de a prelungi mandatul actualului parlament va genera consecințe negative pentru România, pentru că actualul parlament este dominat de un PSD la fel de retrograd, la fel de rupt de realitățile economice și la fel de înclinat să facă rău României”, adaugă liderul liberal.