0 comments

Orban: Iohannis are toate atuurile să câștige alegerile. A reușit să asigure PSD o înfrângere colosală la referendum

by on 8 august 2019
 

Ludovic Orban a declarat joi că actualul şef al statului Klaus Iohannis are toate atuurile pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din acest an, susținând că e cel care „a reuşit să le asigure acestor oameni care şi-au bătut joc de ţară o înfrângere colosală în cadrul referendumului”.

„Alegerile din 10 şi 24 noiembrie reprezintă un punct extrem de important în evoluţia viitoare a României. Preşedintele Klaus Iohannis are toate atuurile pentru a câştiga această bătălie: experienţa necesară, statura politică, anvergura, respectul, credibilitatea atât internă cât şi internaţională de care se bucură. A demonstrat în ultimii ani în care a fost nevoit să se confrunte cu un asalt al forţelor răului, conduse de o coaliţie de infractori care au atacat sistematic democraţia, drepturile şi libertăţile individuale, care au atacat fundamentele economiei de piaţă şi care au încercat să confişte România în folosul lor personal. Preşedintele României a stat neclintit, a stat în faţa acestui asalt şi a reuşit să le asigure acestor oameni care şi-au bătut joc de ţară o înfrângere colosală în cadrul referendumului alături de cetăţenii români”, a afirmat Ludovic Orban, la Consiliul Naţional al PNL.

Klaus Iohannis și-a lansat, joi, la Consiliul Național al PNL, proiectul prezidențial pentru al doilea mandat, susținând că „reconstrucția statului român este o urgență”, iar „cazul Caracal ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat de PSD”. Șeful statului a făcut o radiografie a României după anii de guvernare ai social-democraților, afirmând că PSD „a trădat voturile oamenilor” și a promovat „incompetența ca politică de stat”.