0 comments

(P) 5 Motive pentru care merită să cumperi telefonul Samsung Galaxy A50 – www.protv.ro

by on 19 august 2019
 

Anul acesta au apărut pe piața telefoanelor mobile atât de multe dispozitive încât mulți dintre noi ne-am lăsat duși de val și am uitat să mai aruncăm măcar din când în când câte o privire la aparatele mid-range lăsând astfel nenumărate bijuterii să ne scape printre degete. 

Printre lucrurile bune pe care le-am pierdut, dar nu este încă prea târziu se le descoperim, se numără și telefonul Samsung Galaxy A50 cu o serie de proprietăți uimitoare pe care în general te-ai aștepta să le găsești doar la dispozitivele de ultimă generație.

Design-ul elegant de care te poți bucura la doar o fracțiune din prețul unui telefon scump este el însuși un motiv îndeajuns de bun ca Samsung Galaxy A50 să merite atenția noastră și măcar pentru cinci minute să încercăm să-i găsim și celelalte puncte forte. De aceea, în continuare ne-am gândit să vă prezentăm cinci din motivele pentru care Samsung Galaxy A50 ne-a cucerit.
5 Lucruri de care poți să te bucuri cu Samsung Galaxy A50

#1 Siguranță deplină

În zilele noastre telefonul este aproape la fel de important ca portofelul. În el sunt stocate contacte, imagini, date personale, precum și informațiile cardurilor pe care le deținem și de aceea un telefon cu acces facil la conținutul salvat, pierdut, este la fel de periculos ca un portofel cu acte scăpat în plină stradă. Dar când vine vorba de securitatea datelor, cu Samsung Galaxy A50 poți fi liniștit. Chiar și presupunând că ajunge pe mâini străine, acest aparat face imposibil accesul la datele utilizatorului datorită următoarelor trei funcții:

  • Face Unlock;
  • Fingerprint Scanner;
  • Secure Folder.

#2 Display nemaipomenit

Este imposibil să nu te îndrăgostești pe loc de display-ul Infinity-U Super AMOLED cu o rezoluție de 1080 x 2340 cu care este dotat telefonul Samsung Galaxy A50. Acesta este un display de o calitate superioară care redă culorile într-un mod excepțional și face ca negrul să fie negru și albul alb. În plus, raportul ecran / corp de 85.2% recomandă acest dispozitiv și pentru vizionarea videoclipurilor.

#3 Cameră triplă

Dacă iubești rețelele sociale și apreciezi pozele bine făcute nu mai are rost să-ți vorbim mai mult despre beneficiile unei camere triple. Această dotare este absolut esențială dacă dorești să iei cu asalt media, dar, din păcate, de ea se pot bucura mai mult posesorii de flagship-uri decât de dispozitive mid-range. Însă achiziționând un Samsung Galaxy A50 poți deveni chiar tu excepția de la regulă, devenind posesorul unui aparat cu următoarele tipuri de camere foto:

  • o cameră principală de 25MP cu f/1.7 pentru fotografii luminoase și pline de culoare;
  • o cameră de 5MP pentru adâncime cu f/2.2 ideală pentru portrete;
  • o cameră de 8MP ultra-wide-angle cu f/2.2.

#4 Interfață One UI

Știi care este diferența dintre dispozitivele Huawei și Samsung care funcționează cu Android 9.0 Pie? Interfața One UI care le face pe cele din urmă să fie mult superioare primelor. Și în cazul lui Samsung Galaxy A50, la fel ca în restul gamei întâlnim această interfață, lucru care nu poate decât să ne bucure datorită modului în care es se prezintă și funcționează. 

#5 Design strălucit

Dacă am început să discutăm despre acest telefon pornind de la design, am considerat că este potrivit să încheiem pe aceeași notă și să subliniem încă o dată ce face ca acest dispozitiv de comunicare mid-range să nu se deosebească ca aspect de unul din clasa premium. 

Samsung Galaxy A50 este un telefon subțire și ergonomic, care se potrivește de minune în palmă, fiind ușor de folosit chiar și timp îndelungat. De asemenea, liniile sale curbe se potrivesc perfect cu anatomia palmei, iar gama de culori respectiv alb, negru, albastru și coral, în tonuri degrade, care reflectă lumina în străluciri de curcubeu, subliniază eleganța. 

Carcasa acestui dispozitiv este confecționată din plastic. Dar nu orice fel de plastic, ci acel material pe care producătorii îl numesc 3D glasstic și care arată ca sticla, dar este mult mai ușor decât ea. 

În plus, dacă chiar și cu aceste trăsături, nu ești mulțumit de un asemenea design desăvârșit, îți poți echipa telefonul cu o husă personalizată de la itelmobile.ro și să-i dăruiești astfel look-ul pe care îl dorești. Rămâne la latitudinea ta ce Huse Samsung Galaxy A50 consideri că-ți reflectă cel mai bine personalitatea, cât despre funcțiile acestui telefon, noi considerăm că nu mai trebuie să stai niciun minut pe gânduri înainte să-l cumperi.

Citeste stirea completa