0 comments

Pachete de jocuri gratis pentru cei care cumpără plăci grafice Amd Radeon şi procesoare Amd Ryzen în prom… – Adevărul

by on 30 octombrie 2019
 

Pasionaţii de gaming vor primi o copie gratuită, la alegere, între Borderlands 3 sau Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, odată cu achiziţionarea plăcilor video din seriile Radeon RX 5700, RX 590, RX 580 sau RX 570, sau a laptop-urilor şi desktop-urilor eligibile, echipate cu Radeon.

De asemenea, gamerii pot lua parte şi la campania AMD Equipped to Win, la care participă procesoarele din gama Ryzen 3000: odată cu achiziţionarea unui procesor Ryzen 9, sau a unui Ryzen 7 3800X, gamerii vor primi gratuit Borderlands 3  şi Outer Worlds. În plus, pasionaţii care vor cumpăra procesoare Ryzen 7 3700X, Ryzen 5 3600X, Ryzen 7 2700X sau Ryzen 7 2700 îşi vor putea alege o copie gratuită a unuia dintre jocurile menţionate mai sus, Borderlands 3 sau Outer Worlds.

Gamerii care vor opta pentru un sistem de top cu grafică Radeon şi procesor Ryzen vor primi mai multe surprize odată cu achiziţia componentelor: Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint şi The Outer Worlds.

Toţi gamerii care îşi vor cumpăra una dintre plăcile video Radeon participante la promoţie, sau unul dintre procesoarele Ryzen eligibile vor primi, gratuit, trei luni de acces la serviciul Xbox Game Pass pentru PC, unde se vor putea juca peste 100 de titluri de top.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa