0 comments

Panasonic anunță lansarea lui NN-DS59N, un cuptor mixt cu abur pentru gătit sănătos, gustos și rapid – Degustam.ro

by on 16 martie 2022
 

Panasonic NN-DS59

Din partea celor de la Panasonic vine astăzi un nou produs de mare ajutor în bucătărie. Se numește Panasonic NN-DS59N și vorbim despre un cuptor mixt cu abur, un dispozitiv 4 în 1, de mare folos pentru un gătit sănătos, gustos și rapid. Acesta asigură 4 metode de gătit. Avem pentru început gătirea la abur, apoi în cuptor (încălzitor sus-jos). Urmează gătitul pe grătar și în cuptorul cu microunde.

Cuptorul asigură un gătit fără efort, care păstrează nutrienții la fiecare fel de mâncare și este ideal pentru cei care au un stil de viață aglomerat. Este de apreciat și design-ul compact, iar cei care vor să gătească sănătos pot opta întotdeauna pentru gătirea la abur. Aici poți prepara de exemplu pește și legume. Aflăm că Panasonic NN-DS59N dispune de un generator unic de abur încorporat și un rezervor mare de apă de 600ml.

Împreună produc până la 1100 de wați de abur puternic, de înaltă densitate. Aburul gătește rapid alimentele și uniform, păstrând în același timp nutrienții. Interesant mi se pare faptul că această funcție de abur poate fi combinată cu funcțiile cuptor (încălzire sus-jos) și grătar, pentru o flexibilitate deplină de gătit.

Cei care vor alimente crocante cu aromă deplină au tava unică pentru grătar Clever Grill. De asemenea, există și funcție de prăjire, cu conținut scăzut de grăsimi care face alimentele prăjite mai sănătoase.  Panasonic NN-DS59N are 28 de programe automate, inclusiv Automatic Re-bake Bread prin care putem coace din nou pâinea, cornurile pentru a lef ace să aibă din nou gust de proaspăt coapte.

Noul cuptor va fi disponibil din aprilie 2022 și va fi găsit pe negru sau argintiu.

Citeste stirea completa