0 comments

Panasonic lansează camera mirrorless LUMIX GX880 – noobz.ro

by on 15 mai 2019
 

Mădălina Gănescu

– 15.05.2019, 12:39 în Foto & Video

Panasonic lansează camera mirrorless LUMIX GX880

Panasonic lansează camera mirrorless LUMIX GX880. Aceasta a fost gândită special pentru fotografii selfie. Ecranul rabatabil al acestui DSLM este foarte practic. Camera LUMIX GX880 asigură funcții avansate alături de caracteristicile convenționale precum înregistrarea video 4K.

Cum obții imagini precise, de rezoluție înaltă, detalii fine și contrast puternic cu aceast cameră? Aceasta vine cu senzorul Digital Live MOS de 16.0 megapixeli fără filtru Low-Pass și procesorul de imagine Venus Engine.

Sistemul Contrast AF este echipat cu tehnologia DFD (Depth From Defocus). Acesta excelează în viteză și precizie prin schimbul de semnale digitale între cameră și obiectiv, de aproximativ 240 cps.  Astfel se obține o focalizare automată de mare viteză în aprox. 0,07.

LUMIX GX880 realizează înregistrări video QFHD 4K cursive, la rezoluție înaltă de 3840×2160 la 25p sau 24p în MP4. Pe lângă suportul 4K, LUMIX GX880 mai vine cu funcții derivate precum Focus Stacking, Post Focus și Light Composition.

Focus Stacking – combinarea mai multor cadre pentru a realiza nivelul de defocalizare în zona dorită;


Post Focus – focalizarea ulterioară;


Light Composition – compoziție prin lumină.

Pentru un plus de libertate creativă avem funcțiile Creative Control, Creative Panorama și Photo Style, inclusiv modul monocrom L.Monochrome. LUMIX GX880 este capabilă să fotografieze imagini în format RAW și să le developeze în cameră.

Monitorul posterior are 3,0 țoli și o rezoluție de 1 040 000 puncte. Acesta oferă suport pentru comandă tactilă și se rabatează la aproximativ 180 grade. Camera comută automat în modul Self Shot de îndată ce monitorul este rabatat.

Panasonic lansează camera mirrorless LUMIX GX880 – Pentru selfie-uri perfecte

În modul Self Shot, camera LUMIX GX880 dispune de o varietate de funcții pentru selfies, inclusiv modul selfie 4K. GX880 oferă suport pentru fotografii selfie 4K fără a decupa un cadru, pentru un unghi mai amplu. Lucru ce permite captarea cu ușurință a personajelor și peisajelor din fundal.

Modul Self Shot pe timp de noapte permite fotografierea într-o manieră vibrantă a personajelor aflate în față, dar și în fundal.

Funcțiile de înfrumusețare permit utilizatorilor să realizeze portrete mai atrăgătoare. Acest lucru este posibil prin aplicarea efectelor Soft Skin (piele fină), Defocusing (defocusare) și Slimming (subțiere). Acest filtru poate fi aplicat atât în modul de auto-fotografiere cât și la fotografierea normală a portretelor.

După fotografiere, efectele estetice/de retușare a machiajului pot fi aplicate în cameră, cu ajutorul funcției Beauty Retouch. Utilizatorii pot opta pentru fotografierea clară sau defocusată a fundalului, în funcție de situație, cu ajutorul modului Background Control (control fundal). În modul Self Shot pot fi realizate de asemenea fotografii panoramice.

Pentru începători, LUMIX GX880 furnizează o serie de funcții de asistare la fotografiere precum modul iA și Scene Guide.

Modurile Portrait și Child, utilizate frecvent, au comenzi scurte pe cadran. Parametrii cei mai adecvați pentru fiecare scenă sunt aplicați automat rotind cadranul pe modul dorit.

Panasonic lansează camera mirrorless LUMIX GX880 pe portocaliu, roz, argintiu și negru. Camera are un profil atent finisat, elegant, într-un design inspirat de aparatele foto tradiționale.

LUMIX GX880 integrează conectivitate Wi-Fi® pentru a oferi o experiență mai flexibilă de fotografiere. Astfel, camera oferă posibilitatea de a partaja imaginea cu comenzi simple, oricând, oriunde.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa