0 comments

Parlamentarii PNL nu vor participa la votul la moțiunea de cenzură a PSD – Florin Roman

by on 30 august 2020
 

Parlamentarii liberali nu vor participa la votul de luni asupra moţiunii de cenzură, “pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni”, anunță liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

“Moţiunea PSD ar fi trebuie să se intituleze: PSD vrea să dea foc României, în plină pandemie! Având în vedere faptul ca România este în lupta cu pandemia şi că suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale şi parlamentare, gestul PSD nu este doar neconstituţional, ci şi unul profund iresponsabil. După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri ZERO, PSD a dus în permanenţă o luptă pentru sabotarea Guvernului”, susține Florin Roman.

El mai spune, într-un mesaj postat duminică pe Facebook, că “baronii roşii ai PSD vor să genereze o criză politicaă, să arunce România în haos, doar pentru interese de partid” și că nicăieri în lume un partid nu a forţat un astfel de demers în perioada pandemiei.

“PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituţional şi împotriva intereselor de stabilitate politică a unei ţări aflate încă în război cu pandemia”, adaugă Roman.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD va fi dezbătută şi votată în ultima zi a sesiunii extraordinare, pe 31 august, de la ora 14.00. Pentru ca moțiunea să treacă, sunt necesare 233 de voturi, iar PSD are în prezent 209 parlamentari.