0 comments

Parteneriatul dintre Sony și ZEISS nu va afecta lansarea de noi telefoane Nokia cu asemenea optică – Mobilissimo.ro

by on 25 februarie 2020
 

Lansarea lui Sony Xperia 1 II de ieri ne-a rezervat și o surpriză, aflând pe această cale faptul că japonezii au încheiat un parteneriat cu brandul ZEISS pentru modulul foto de pe noul telefon. În cazul acestui dispozitiv vorbim despre optică ZEISS cu protecție anti-reflexie ZEISS T* care până acum era întâlnită doar pe aparatele foto profi. Este o noutate în zona mobilă pentru Sony, dar japonezii colaborează cu ZEISS de mult timp în zona de aparate mirroless.

Revenind însă la smartphone-uri, aflăm că acestă colaborare cu Sony nu va afecta lansarea de telefoane Nokia cu optică ZEISS – HMD Global anunțând că parteneriatul continuă. Informația a fost confirmată de către Juho Sarvikas (Chief Product Officer HMD Global) pe contul personal de Twitter, urându-le bun venit celor de la Sony în breaslă.

Nu știm cât de curând vom vedea următorul smartphone Nokia cu optică ZEISS, cu toate că există zvonuri referitoare la un succesor veritabil pentru Nokia 9 Pureview care să impresioneze la nivel foto. Ultimul model cu optică ZEISS din portofoliul HMD Global a fost Nokia 7.2 care sosea la IFA 2019 și pe care l-am testat la început de lună februarie. Recenzia sa o găsiți aici! 

Citeste stirea completa