0 comments

Pentru prima oară, procesoare cu 8 nuclee vor fi disponibile pe MacBook Pro – Adevărul

by on 22 mai 2019
 

Cele mai mari schimbări vor putea fi observate pe modelul de 15 inci, care primeşte procesoare Intel de a noua generaţie. Modelul de bază va veni acum cu un procesor i7 cu 6 nuclee, şi viteză de 2.6 GHz, care poate ajunge până la 4.5GHz în turbo boost.  

Următoarea configuraţie vine cu primul procesor i9 cu 8 nuclee de pe un MacBook, cu viteză de 2.3GHz, care poate atinge 4.8GHz în turbo boost. Varianta de top a lui MacBook Pro oferă o configuraţie de tip custom, cu un i9 care poate ajunge la 5GHz în turbo boost. 

Şi modelele de 13 inci vor avea parte de câteva modificări la nivelul procesorului. Cel de bază va veni cu un procesor quad-core i5 de a opta generaţie, care poate ajunge până la 4.1GHz, în timp ce configuraţia de top va oferi un i7 quad-core cu viteze de până la 4.7GHz. 

Cealaltă schimbare majoră vine la nivelul tastaturii, arată cei de la The Verge. Apple va construi o parte din mecanismul acesteia cu un nou material, pentru a reduce problemele întâmpinate de utilizatori. Designul tastaturii va rămâne însă acelaşi ca cel de pe versiunile din 2018 de MacBook Pro şi Macbook Air.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa