0 comments

PlayStation 5 disponibil la Altex la precomandă de la 1999 lei; eMAG a listat la rândul său produsul – Mobilissimo.ro

by on 17 septembrie 2020
 

Altex a dat startul precomenzilor pentru PlayStation 5 în această seară, iar consola cea nouă Sony este disponibilă de la suma de 1999 lei. Vă reamintesc că Sony a anunţat aseară preţul şi disponibilitatea noului său dispozitiv de gaming. Avem detalii despre oferte mai jos, inclusiv cea de la eMAG. 

În primul rând precomanda începe acum şi trebuie să plătiţi tot acum, cu cardul în avans. Nu se acceptă precomenzi fără plată. Stocul e cel mai probabil limitat şi consolă se vinde doar pe alb, singura variantă de culoare anunţată. Versiunea digitală costă 1999 lei la Altex, iar cea cu drive Blu-Ray costă 2499 lei. Cine vrea un controller extra se joace FIFA 21 cu prieteni îl cumpăra la suma de 349 lei. Produsele se livrează pe 19 noiembrie, iar alte accesorii care vor deveni disponibile ulterior sunt căşti fără fir cu microfon Pulse 3D (499 lei), camera HD pentru streaming (299 lei), telecomanda media (149 lei) şi staţia de încărcare DualSense (149.99 lei).

PlayStation 5 este o consolă cu SSD de 825 GB, 16 GB GDDR6 şi procesor AMD Ryzen Zen 2 cu 8 nuclee şi 16 fire de execuţie. Are port HDMI, suport pentru televizoare 4K 120 Hz, 8K şi suport VRR (HDMI 2.1). Suportă acustică 3D cu surround cu tehnologie Tempest şi, iar consola cântăreşte 3.9 kilograme în varianta Digital şi 4.5 kilograme în cea cu Blu-Ray. Are şi 3 porturi USB, un USB-C, Ethernet, WiFi dual band, Bluetooth 5.1. Controllerul aduce un nou tip de feedback haptic, care imită presiunea trasului cu arcul şi vibraţiile unui teren accident la şofat.

PS5 vine cu jocul Astro’s Playroom preinstalat şi pe final de an vom putea juca şi noul Marvel’s Spider-Man Miles Morales şi Sackboy a Big Adventure. La anul vine God of War Ragnarok, dar şi un nou Resident Evil, cu acţiune în România.

Update: si eMAG are o pagina de precomandă pentru ambele variante ale consolei PS5, disponibiliă aici.

Citeste stirea completa