0 comments

PNL anunță fuziunea cu PACT. Orban: Tinerii extrem de bine pregătiți vor să se implice și să devină liberali

by on 18 martie 2019
 

http://www.hotnews.ro/
http://www.hotnews.ro/

Liderul liberalilor Ludovic Orban a anunțat, luni, fuziunea PNL cu Partidul Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), condus de Sebastian Burduja, iar protocolul va fi semnat și aprobat, zilele următoare, în forurile statutare ale partidelor, informează Mediafax.

„Domnul președinte al PNL Bihor și subsemnatul am fost mandatați de BEx să demarăm negocierile de integrare în PNL a Partidului Acțiunea Civică a Tinerilor, condus de Sebastian Burduja. Am purtat discuțiile cu viitorii noștri parteneri și astăzi am prezentat în Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate și am luat decizia să demarăm procedurile de integrare a particului Acțiunea Civică a Tinerilor în PNL. Protocolul de fuziune va fi definitivat în zilele următoare, urmând să fie supus votului în forurile statutare ale celor două partide, astfel încât să finalizăm această procedură prin care tinerii extrem de bine pregătiți, care au dat semnale extrem de serioase că vor să se implice, să devină membri ai PNL”, a anunțat Ludovic Orban, luni, după ședința Biroului Executiv al PNL.

Și liderul PACT, Sebastian Burduja, a declarat că cele două partide vor face o echipă pentru a reduce numărul de români care pleacă din țară. „Am pus bazele astăzi a ceea ce noi considerăm că este cea mai importantă mișcare între două forțe politice în România anului 2019. Suntem două forțe politice complementare, cu valori comune. România trece printr-o criză profundă, la fiecare trei minute un român pleacă din țară și lucrul acesta nu trebuie să continue. Împreună facem echipă pentru România și vom aduce România în primul rând”, a spus Burduja.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.218 vizualizari