0 comments

PNL Caraș-Severin, susținere pentru Orban la congres. Vela: A reușit să unească partidul

by on 12 martie 2021
 

Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin a decis, vineri, susținerea la următorul congres a candidaturii președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcție, potrivit Mediafax.

„Rezultatele foarte bune însumate la toate rundele de alegeri din 2019 și 2020, performanța la guvernare în funcția de prim-ministru, precum și modalitatea în care a condus PNL, apreciată de marea majoritate a reprezentanților din administrația locală, constituie argumentele pentru care Biroul Permanent Județean al filialei PNL Caraș-Severin a luat decizia cu unanimitate de voturi”, transmite PNL Caraș-Severin.

Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, spune că îl cunoaște pe Ludovic Orban de 30 de ani și au lucrat împreună multă vreme.

„A reușit să unească partidul, să câștige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România. În plus, aprecierea de care se bucură în rândul membrilor PNL, precum și deschiderea și disponibilitatea față de aceștia întăresc decizia mea personală cât și a filialei de susținere pentru Ludovic Orban”, susține Vela.

Premierul Florin Cîțu a declarat joi seară, într-o emisiune la B1 TV, că la Congresul PNL va candida la o funcție la vârful partidului, menționând că experiența pe care a acumulat-o ca senator, ministru al finanțelor și premier poate să ajute formațiunea să se dezvolte și să facă față provocărilor politice în următorii ani.