0 comments

PNL va distribui săptămâna viitoare flyere electorale prin firme de curierat și cu membrii de partid, fără a recurge la Poșta Română – surse

by on 19 mai 2019
 

PNL va distribui săptămâna viitoare flyere pentru mobilizarea la alegerile europarlamentare și referendum prin servicii de curierat și membrii de partid, nu prin Poșta Română, potrivit unor surse liberale, citate de Mediafax. Flyerele conțin imaginea lui Klaus Iohannis și citate din declarațiile șefului statului.

”Flyerele pentru campania pentru europarlamentare și pentru referendum vor fi distribuite în ultima săptămână de campanie prin servicii de curierat sau efective de partid, căci cu Poșta Română nu vrem să colaborăm, dupa contractul cu PSD”, au declarat sursele liberale.

Flyerele au patru pagini.

”Vino să aperi democrația de infractori. Eliberează România în 26 mai. Votează da la referendum. E timpul. Din 26 mai, interzis la PSD, interzis la furat”, scrie pe prima pagină.

Pe o altă pagină apare o fotografie a șefului statului alături de liberali și declarația sa prin care a convocat referendumul.

”Ce a făcut PSD-ALDE pentru infractori: OUG 13, sute de mii de români în stradă în toiul iernii, grațierea – ținută la sertar în Parlament pentru a fi votată, Codurile penale – modificate pentru legalizarea furtului din bani publici, legile justiției – mutilate pentru salvarea corupților, recursul compensatoriu – 14.000 de infractori eliberați, între care violatori, tâlhari și criminali recidiviști”, mai arată liberalii.

Președintele Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, la mitingul liberalilor din Piața Victoriei că PNL are ”cea mai tare echipă cu cei mai buni candidați” la europarlamentare, a catalogat guvernarea PSD ca fiind o catastrofă și i-a îndemnat pe români să se prezinte pe 26 mai să voteze și la referendum.