0 comments

POCO M2 debutează: smartphone midrange cu CPU Helio G80, baterie de 5000 mAh, cameră quad – Mobilissimo.ro

by on 9 septembrie 2020
 

Dacă ieri a sosit POCO X3 NFC, azi vine încă un telefon POCO, dar unul mai accesibil şi mai spre zona de buget. POCO M2 tocmai a debutat, cu o cameră quad în spate, baterie mare şi procesor Helio G80. Toate detaliile sunt mai jos.

Vă reamintesc că Xiaomi lansa telefonul POCO M2 Pro în iulie, iar acum vine şi POCO M2. Avem de-a face cu un smartphone cu corp din policarbonat şi cu ecran Full HD+ de 6.53 inch. Are un breton picătură în care se afla o cameră de 8 MP. Noul venit aduce şi protecţie Gorilla Glass 3 pentru ecran, iar la interiorul său se afla un procesor MediaTek Helio G80, alături de 6 GB RAM şi 64 GB sau 128 GB stocare. Dispune de o baterie de 5.000 mAh cu încărcare la 18W, dar la pachet vine cu un încărcător de doar 10W.

În spate se află un cititor de amprente, iar spatele are o tonalitate duala şi o textură care nu atrage murdăria şi amprentele.


 

Terminalul include o cameră quad cu următorul setup:

  • 13 MP, camera principală
  • 8 MP, camera ultrawide
  • 5 MP, camera Macro
  • 2 MP, camera Bokeh

Poco M2 e de fapt un Redmi 9 rebranduit la prima vedere. Avem şi slot microSD dedicat, protecţie contra stropirii P2i, emiţător infraroşu şi jack audio. Handset-ul vine pe roşu, negru sau albastru şi se vinde întâi în India de pe 15 septembrie. Costă de la 125 de euro în sus.

Citeste stirea completa