Huawei Watch GT2 Pro ajunge oficial în România: Cântar smart cadou la - start-up.ro
 
 
 
[P] Educația și sănătatea, două domenii prioritare pentru candidatul la președinția Consiliului Județean Ialomița, Luminița Barcari
 
0 comments

Poco X3 – NFC și baterie de 5160 mAh sau fără NFC și baterie de 6000 mAh? – Gadget.ro

by on 24 septembrie 2020
 

Telefoane Mobile

Poco X3 a debutat în India fără NFC. Asta pentru că în India nu au prins plățile prin NFC, așa cum se întâmplă în Europa spre exemplu.

Mi se pare interesant că fără NFC au dus bateria la 6000 mAh de la 5160 mAh cât are capacitatea acumulatorului modelul cu NFC, smartphone ce-l găsiți la 1199 lei în oferta PC Garage. Majoritatea specificațiilor sunt identice cu excepția:

  • 215 gr. vs 225 gr., 9.4 mm vs 10.1 mm;
  • 6 GB RAM cu 64 / 128 GB stocare vs 8 GB RAM și 128 GB stocare;
  • cu NFC, fără NFC;
  • baterie de 5160 mAh vs baterie de 6000 mAh.

Sunt curios ce ați alege. Este clar că dacă faci plăți cu smartphone-ul, NFC-ul contează (în scenariile mele de utilizare ale unui telefon doar acolo contează NFC-ul). Pe de altă parte, dacă vrei un plus de autonomie și nu plătești cu dispozitivul mobil poți opta pentru bateria mai mare.

Bineînțeles, discuția este pur teoretică. Deși cred că s-ar putea să-l vedem importat pe canal oficial și în configurația fără NFC. Așa cum se întâmplă cu multe modele Xiaomi ce ajung în România fără a trece prin import oficial.

Sursa: GSMarena.com

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro