0 comments

Ponta: Dacă PSD ia sub 30% în alegeri, Dăncilă îl va executa pe Dragnea. Dacă ia peste 30% Dragnea o va executa pe Dăncilă

by on 20 mai 2019
 

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că, în cazul în care PSD va obține un scor mai slab la alegerile pentru Parlamentul European, sub 30%, atunci premierul Viorica Dăncilă îl va executa pe actual președinte al partidului, Liviu Dragnea.

”Oricât de obedient ai fi, începi să cunoşti oameni, începi să afli lucruri. Ai acces. Începi să-ţi dai seama când cineva îşi bate joc de tine. Dragnea nu semnează nimic, Vâlcov nu semneză nimic. Doamna Dăncilă a fost la Washington unde i s-a spus că OUG 114 e făcută pentru ruşi, ca să nu facă americanii investiţii. La Bruxelles i s-a spus că OUG pe Justiţie sunt pentru Dragnea. Nu ştiu dacă are curajul şi puterea să se lupte pentru independenţă. Dacă PSD obţine un rezultat bun, peste 30% o va executa Dragnea pe Dăncilă. Dacă ia sub 30% îl va executa Dăncilă pe Dragnea”, a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Adevărul.

Ponta mai crede în ipoteza în care PSD va câștiga peste 30%, discursul anti-european va fi accentuat, iar liderii PSD vor prezenta victoria ca pe o „mare victorie împotriva statului paralel”.

”Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD şi cu banii de la buget”, a conchis fostul lider social-democrat.