0 comments

Poți să călătorești cu Uber în ”Modul Liniștit” – noobz.ro

by on 15 mai 2019
 

Mădălina Gănescu

– 16.05.2019, 0:00 în Aplicaţii

Poti sa calatoresti cu Uber

De acum, poți să călătorești cu Uber în ”Quiet Mode” (Modul Liniștit). Uber introduce cea mai solicitată funcție de către utilizatori în Uber Black.

Începând de miercuri, pasagerii din Statele Unite ale Americii pot solicita ca șoferii să nu vorbească cu ei. Tot ce trebuie să facă este să selecteze ”quiet preferred” (prefer liniștea). De asemenea, pot selecta și ”happy to chat” (sunt deschis să conversăm). Funcția este disponibilă doar pentru serviciul premium Uber Black.

Clienții care folosesc serviciul uzual UberPool vor fi nevoiți să verbalizeze dacă vor liniște.

Poți să călătorești cu Uber personalizat

Cu Uber Black poți să alegi și ce temperatură vrei în mașină. De asemenea, poți să confirmi în avans dacă ai bagaje. Astfel, șoferul va ști unde trebuie să parcheze mașina pentru a te ajuta să încarci gențile.

„Uber nu poate forța șoferii să nu vorbească.”, a declarat pentru TechCrunch Aydin Ghajad, Product Manager Uber. Deși, dacă un șofer nu se comportă corepunzător cerințelor clientului, acesta ar putea primi un rating negativ.

Unii ar putea vedea acest lucru ca un alt indiciu spre liniștea distopică legată de ecran. Dar pentru femeile care s-au simțit lezate de șoferii care flirtează cu ele, să nu mai vorbim de introverte, opțiunea „modul liniștit” poate fi văzută ca o funcție binevenită.

Ce părere ai despre o astfel de funcție în Uber? Crezi că ar fi utilă pe o piață cum este România? Ți-ar folosi să poți selecta un șofer care să nu vorbească sau preferi cursele zgomotoase? Scrie-ne în comentarii!

În România, Uber nu e atât de avansat ca în SUA. În ultima perioadă, Uber a crescut prețurile pentru orele de vârf. Iar de curând s-a dat o ordonanță de urgență care nu îi mai permite să funcționeze deloc.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa