0 comments

Poza cu Samsung Galaxy Note 10 în care vezi ecranul impresionant – Playtech.ro

by on 30 iulie 2019
 

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat abia pe 7 august. E însă timp până atunci să vedem exact cum arată telefonul în realitate. E cam greu să-ți dai seama din pozele care ți-l arată doar pe un fundal alb.

Samsung Galaxy Note 10, știm deja, va fi lansat în două versiuni: una mai mică, alta mai mare și mai performantă. Totodată, nu va mai avea mufă pentru căști, dar va avea S Pen și camere foto mai bune decât ce are Galaxy S10. Altfel, ecranul e cel care atrage atenția: e imens.

Samsung Galaxy Note 10 va avea un ecran dus la extrem

Samsung Galaxy Note 10 poza

După cum vezi în poza de mai sus, ecranul e încojurat de margini foarte subțiri, iar camera foto e fix pe centrul acestuia. Totodată, versiunea mai mare va fi numită Samsung Galaxy Note 10 Plus. Ar avea un ecran de 6,75 inci 2K+ și tehnologia Dynamic AMOLED. Al doilea model, un fel de versiune standard, ar avea ecran de 6,28 inci 2K+ Dynamic AMOLED.

Până la un punct, ambele vor avea același hardware. Astfel, vorbim de procesor Qualcomm Snapdragon 855 sau Exynos 9820, 8 sau 12 GB memorie RAM și scanner de amprentă integrat în ecran. Vor folosi port USB-C. Și Samsung ar oferi căști pe USB-C ca să compenseze lipsa portului clasic. Totodată, va miza pe Galaxy Buds, căștile wireless mici introduse odată cu Galaxy S10.

Ambele telefoane vor rula Android 9 Pie cu interfața One UI. În ceea ce privește bateria, cel mare e așteptat să aibă un acumulator de 4.200 mAh, pe când versiunea va mică va avea cel mult 4.000 mAh – deși cel mai probabil a avea sub 3.800 mAh.

Samsung pregătește și un program special de upgrade. Dacă vii cu telefonul vechi, mai ui ceva și pleci cu un Samsung Galaxy Note 10. A mai făcut așa în trecut, chiar și în România, iar primele detalii despre un așa demers au venit din Statele Unite ale Americii. Tot acolo, unul dintre operatori, a confirmat că va fi și-o versiune 5G.

Citeste stirea completa