0 comments

Președintele UDMR nu vrea amânarea alegerilor: Nu acele 5 minute sunt periculoase, nu există risc cât intri și votezi

by on 27 august 2020
 

Președintele UDMR, Kelemen Hunor consideră că nu cele 5 minute cât intră o persoană să voteze sunt periculoase, din punct de vedere sanitar. Acesta recomandă alegătorilor să participe la alegerile locale din 27 septembrie, transmite Mediafax.

Kelemen Hunor s-a declarat joi, la finalul ședinței online a Consiliului Reprezentanților Unionali, convins că dacă toți candidații vor respecta recomandările pentru campania electorală, nu există risc de îmbolnăvire și nu vor exista probleme.

„Dacă în ziua alegerilor toate condițiile vor fi îndeplinite și regulile vor fi respectate, atunci îmbolnăvirile nu vor exista. Nu acele 5 minute sunt periculoase, nu acolo există risc cât intri și votezi. Recomandăm și spunem să mergeți la vot pe 27 septembrie”, a spus liderul UDMR.

La alegerile locale din 27 septembrie vor candida din partea UDMR 8.390 de candidați, dintre care 7499 la consiliile locale, 602 la consiliile județene, 286 pentru funcțiile de primari și 10 la funcția de președinte de consiliu județean.

Kelemen speră ca Uniunea să câștige după alegeri în jur de 200 de primari la nivel național.