0 comments

Presupuse fotografii ale unui prototip OnePlus 8 Pro ajung online, dezvăluind o cameră duală selfie – Mobilissimo.ro

by on 9 noiembrie 2019
 

Cu toate că lansarea flagship-ului OnePlus 8 Pro este la multe luni distanță, iată că leak-urile asociate acestui telefon continuă să sosească în online. După ce anterior vedeam randări ale sale bazate pe scheme CAD din fabrică, acum privim asupra unor presupuse fotografii în care își face apariția un prototip al device-ului testat în public. Discutăm despre aceste imagini mai jos!

OnePlus 8 pro

Avem în primul rând imaginea de mai sus, cea care ne prezintă fața telefonului, cu ecran edge to edge și margini laterale curbate, dar și cu o noutate – un decupaj oval pentru o cameră selfie duală în zona superioară, acesta fiind plasat un pic într-o parte pentru a lasă loc pentru afișarea iconiței de baterie. Pe S10+ de exemplu, acest decupaj merge mult până în marginea din dreapta-sus.

OnePlus 8 Pro

Diferențe apar și în zona din spate, acolo unde se remarcă un setup al camerei foto ceva mai diferit decât pe ultimul model Pro, iar în zona de jos apare și logo-ul OnePlus 5G care confirmă capabilitățile device-ului în materie de conectivitate. Ar fi vorba și despre o nuanță nouă de violet aici, una nemaivăzută până acum în portofoliul companiei chineze.

Se vehiculează în online și probabilitatea ca aici să fie prezentat un prototip de OnePlus 7T Pro, ceva ce nu ar fi exclus ținând cont de zecile de abordări de design pe care producătorii le iau în calcul. Totodată, design-ul prezentat în cazul de față este diferit de ce am văzut în acele randări anterioare de la @onleaks.

Până ne convingem de acest fapt, vă amintim că mai nou se vehiculează prezența unui ecran 120 Hz pe acest viitor flagship! 

Citeste stirea completa