0 comments

Primarul Brăilei, către colegii din PSD: Terminați odată cu Legile justiției! Abandonați subiectul, ne face rău tuturor

by on 17 martie 2019
 

http://www.hotnews.ro/
http://www.hotnews.ro/

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, le-a cerut colegilor săi din PSD să renunțe la tema privind modificările legilor justiție deoarece este de părere că abordarea face rău formațiunii politice, transmite Mediafax.

Discursul primarului orașului Brăila a fost rostit în fața participanților la Conferința Județeană și a liderilor veniți de la București, între care Codrin Ștefănescu, Rovana Plumb, Sorina Pintea și Mihai Fifor.

Primarul Marian Dragomir a fost aplaudat de o parte a membrilor PSD prezenți în sală.

„Trebuie să discutăm despre realizările din județe, ca să ia exemplu cei de la centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Terminați odată cu Legile justiției! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează, schimbați discursul, stimați colegi de la București. Ori le schimbați, ori nu le schimbați, dar abandonați subiectul. Ne face rău tuturor”, a spus primarul Marian Dragomir în timpul discursului său.

Alegerile la filiala PSD Brăila au fost organizate în urma demisiei din partid a Mihai Tudose. În locul fostului premier, în fruntea organizației județene a PSD a fost ales parlamentarul Ion Rotaru.

La ședința de la Brăila nu a participat președintele PSD, Liviu Dragnea, din cauza unor probleme medicale.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.26 vizualizari