0 comments

Primele randări credibile pentru Samsung Galaxy Note 20 sunt aici și dezvăluie un design fără surprize – Mobilissimo.ro

by on 22 mai 2020
 

Era inevitabil ca după atât de multe leak-uri asociate lui Samsung Galaxy Note 20 să nu apară și randări credibile. Acestea sosesc chiar astăzi prin intermediul celor de la Pigtou.com și privim asupra unor imagini bazate pe scheme CAD precum cele pe care de regulă le vedeam publicate de către @onleaks. Revenind la telefon aflați că nu avem surprize în materie de design.

Galaxy Note 2src

Așa cum s-a tot vehiculat, ce avem aici este un Note 20 cu mici actualizări din punct de vedere vizual menite să fie în linie cu seria de terminale Galaxy S20. Asta înseamnă că se face trecerea la un panou frontal cu muchii mai înguste, se păstrează decupajul selfie central în zona superioară și se optează pentru un modul foto dreptunghiular în spate.

Galaxy Note 2src

Sursa din spatele acestor imagini menționează că privim aici asupra variantei standard Galaxy Note 20 care va măsura 161.8 mm în lungime, 75.3 mm în lățime, respectiv 8.5 mm în grosime. Ce înseamnă asta este că primim aici un ecran mai mare, aparent o unitate de 6.7 inch cu margini laterale mai plate decât anterior. Astfel pe Note 20+ se așteaptă trecerea la o diagonală de 6.9 inch ca pe S20 Ultra. 

Galaxy Note 2src

În spate descoperim setup-ul foto dreptunghiular ce include 3 senzori, dintre care unul periscop pentru zoom optic 5x. Printre alte detalii vizuale remarcate aici mai bifăm mutarea butoanelor de volum și a celui power/unlock în partea din dreapta, asta pentru că pe Note 10/Note 10+ butoanele erau plasate în stânga. 

La bază vedem grila difuzorului, portul USB Type-C, orificiul pentru microfon și desigur locașul în care va fi găzduit stylus-ul S-Pen. Zvonuri recente sugerau că pe varianta standard Note 20 nu vom vedea ecran cu rată de refresh 120Hz, dar ar fi o mare greșeală ca Samsung să meargă pe această idee după ce a oferit panouri cu refresh superior pe toate cele 3 variante S20.

De curând am aflat și faptul că evenimentul de lansare a lui Note 20 va avea loc doar în format virtual. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa