​​VIDEO Klaus Iohannis, despre aderarea la Schengen: În noua configurație, discuțiile se vor relua și vom avea o mai mare greutate politică
 
 
 
NewsWeek: Dovada că Dăncilă susținea OUG 13 la Bruxelles în 2017 - scrisoarea către europarlamentari
 
0 comments

Primele schiţe pentru OnePlus 8 şi OnePlus 8 Pro ? – Gadget.ro

by on 21 noiembrie 2019
 

Telefoane Mobile

Următoarea lansare de smartphone din partea OnePlus va avea loc undeva la începutul verii lui 2020, deci informaţiile apărute în acest moment despre OnePlus 8 şi OnePlus 8 Pro trebuie tratate cu o doză mai mare de scepticism.

În ultimele ore au apărut în presa de specialitate primele schiţe cu cele două modele:

Prin intermediul acestora aflăm că OnePlus va integra pe ambele smartphone-uri camere frontale sub formă de buline. Dacă pentru OnePlus 8 putem spune că este un pas în faţă raportat la actualul breton de la OnePlus 7T, în cazul OnePlus 8 Pro această caracteristică aş vedea-o mai mult ca un regres comparativ cu display-urile FullView superbe de pe OnePlus 7 Pro, respectiv OnePlus 7T Pro.

Pe spate găsim o aşezare similară a camerelor foto cu ce avem acum pe modelele Pro, însă apare în plus un al patrulea senzor, probabil unul 3D ToF.

De ce nu cred în aceste informaţii ?

  • estetica modelelor din schiţă este mult prea similară cu actualele versiuni Pro, iar OnePlus ne-a obişnuit ca de la an la an să aducă ceva nou cel puţin acestei game;
  • după succesul înregistrat cu ecranul FullView la 90Hz fără breton, îmi este imposibil să gândesc că OnePlus va face găuri prin display la modelul Pro.

Este foarte probabil ca la OnePlus 8 să nu găsim mari noutăţi, acesta urmând a se inspira cel mai probabil din actualele OnePlus 7 Pro şi 7T Pro, însă la OnePlus 8 Pro aşteptările sunt mari, toţi fanii OnePlus speră din nou la acel wow adus an de an şi cred că vom avea parte de cu totul şi cu totul altceva.

Nu uitaţi că orice achiziţie de smartphone-uri OnePlus (OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro sau OnePlus 7T Pro McLaren Edition) realizată prin intermediul link-ului nostru de referral vă aduce un discount de 10 euro pentru accesorii.

Sursa: true.tech.net

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro