0 comments

Primele specificații ale noului Motorola Moto G6 Plus

by on 30 mai 2018
 

Motorola încearcă să revină la origini și să lanseze cât mai multe telefoane pentru toate bugetele. Moto G a ajuns la a-6a generație, iar acesta vine în trei variante, cu performanțe și prețuri diferite: Motorola Moto G6, G6 Plus și G6 Play.

În atenția noastră a ajuns, evident, modelul de top G6 Plus. Săptămâna viitoare vom prezenta un review detaliat al acestui model; astăzi vă vom prezenta doar specificațiile sale, pentru a vedea cu ce vine nou acest model. Telefonul nu este încă disponibil din punct de vedere comercial și deocamdată nu am primit o dată exactă când acesta va putea fi achiziționat, dar se estimează că va ajunge în magazine începând cu luna iunie.

La exterior, acesta are dimensiunile similare cu al unui iPhone 8 Plus, dar ecranul este mai mare, mai exact de 5.9 inch. Ecranul abordează o rată de aspect de 18:9, dar acesta nu are acel notch enervant preferat de restul producătorilor. Panoul este de tip IPS, cu o rezoluție de 2160×1080 pixeli; acesta este foarte clar, luminos, cu culori foarte plăcute. Partea frontală și cea din spate este protejată de o sticlă Gorilla Glass 3, așadar este rezistent la zgârieturi și șocuri.

Cadrul telefonului este din aluminiu, iar greutatea sa este de 167 de grame. Sistemul de operare este Android 8 cu interfața stock, iar acest lucru ajută la fluiditatea sa. De procesare se ocupă un Snapdragon 630 cu opt nuclee la 2.2 GHz. Pentru stocare avem la dispoziție 64GB, iar memoria RAM are o capcitate de 4GB. Stocarea poate fi extinsă cu ajutorul unui card Micro SD de maxim 256GB.

Pe spate regăsim două camere, una de 12MP și una de 5MP, care ajută la efectul de Bokeh. Focalizarea este rapidă datorită sistemului Dual Pixel Auto Focus. Filmarea se poate realiza la rezoluție 4k cu 30 de cadre pe secundă. Bateria are o capacitate de 3200mAh și ar trebui să țină lejer o zi de utilizare, datorită procesorului și a sistemului de operare bine optimizat; însă, rămâne de văzut cum se descurcă acesta pe durata de testare.

Vom testa telefonul în jocuri precum PUBG, NFS No limits și îl vom utiliza intens pe Youtube și 9Gag. Prețul de lansare este de 299 Euro; momentan, nu avem un preț pentru piața din România, dar estimăm că va fi în jurul sumei de 1600-1800LEI.

Așadar, stați pe aproape pentru că vom reveni săptămâna viitoare cu teste amănunțite și cu părerea noastră despre acest nou telefon.