0 comments

Primul iPhone pliabil va fi lansat în 2020 – Antena 3

by on 7 martie 2019
 
Primul iPhone pliabil va fi lansat în 2020

Primul iPhone pliabil va fi lansat în 2020

Gigantul IT Apple va lansa anul viitor primul iPhone pliabil, iar furnizorul de sticlă de protecţie pentru ecrane Corning lucrează în prezent la o component flexibilă a noului gadget, după cum informează CNBC.

Apple a asigurat deja o finanţare în valoare de 200 milioane de dolari pentru Corning, bani ce vor fi utilizaţi în activităţile de cercetare şi dezvoltare, precum şi la echipamente şi prelucrarea sticlei. Acest fapt sugerează dorinţa companiei Apple ca telefoanele viitoare, inclusiv cele pliabile, să dispună de afişaje la fel de durabile precum Gorilla Glass, utilizat în prezent pentru iPhone.

Apple intenţionează să realizeze un telefon pliabil mai durabil decât modelele pe bază de plastic şi polimeri, anunţate de concurenţii Samsung şi Huawei.

Piaţa telefoanelor pliabile este în acest moment una netestată şi scumpă. Samsung Galaxy Fold porneşte de la un preţ de 1.980 de dolari, iar Huawei Mate X ajunge la 2.600 de dolari.

Producătorii din domeniu fac eforturi pentru a obţine propriile versiuni de ecrane pliabile. Motorola a planificat să adapteze modelul Razr la o astfel de variantă, potrivit The Wall Street Journal.

Primul iPhone pliabil va fi lansat în 2020

Primul iPhone pliabil va fi lansat în 2020

Gigantul IT Apple va lansa anul viitor primul iPhone pliabil, iar furnizorul de sticlă de protecţie pentru ecrane Corning lucrează în prezent la o component flexibilă a noului gadget, după cum informează…

Cea mai mică pasăre din lume

Cea mai mică pasăre din lume

Cea mai mică pasăre din lume face parte din familia Colibris, a păsărilor colibri. Ea este denumită “pasărea albină” și este cunoscută științific ca “mellisuga helenae”.

Colibri-albina este doar puțin mai…

STUPUL care extrage mierea automat (vezi VIDEO)

STUPUL care extrage mierea automat (vezi VIDEO)

Aceasta este o nouă invenție care promite să elimine procedurile grele și anevoioase de colectare a mierii din stup. Procesul se datorează unui sistem cu cep care permite extragerea mierii și scurgerea ei din…

Citeste stirea completa