0 comments

Primul laptop 5G vine de la Lenovo și Qualcomm: Project Limitless – start-up.ro

by on 29 mai 2019
 
  • 29 Mai 2019
  • Technolust

Project Limitless este rezultatul unei lungi colaborări între Lenovo și Qualcomm pentru dezvoltarea unei noi clase de PC-uri cu 5G, conectate în permanență și dezvoltate pentru experiențe mai smart.

Prezentat la târgul de tehnologie COMPUTEX, acest laptop Lenovo ultraportabil este primul dispozitiv de acest fel cu modem Qualcomm Snapdragon X55 5G, capabil să se conecteze la o rețea super rapidă 5G. Tranziția de la 3G la 4G LTE a transformat deja modul în care oamenii folosesc smartphone-urile; de asemenea, Lenovo vede potențialul de creștere imens al 5G, oferind moduri de calcul mai inteligente și moderne prin PC-uri mereu conectate, precum și prin conexiuni și partajare mai rapide.

Snapdragon 8cx, cel mai puternic procesor Snapdragon de până acum, oferă experiențe imersive și va răspunde nevoilor utilizatorilor mobili oferindu-le viteze de date multi-gigabit, o durată lungă de viață a bateriei, aplicații enterprise, funcții complexe de securitate – chiar și integrate în dispozitivele slim, inclusiv în laptopuri. Cu Project Limitless, utilizatorii multi-tasking și nativii digitali vor beneficia de nivelul de mobilitate oferit de un smartphone, fără nevoile unei conexiuni WiFi sau hotspot, bucurându-se de experiențele de utilizare oferite de un PC.

Project Limitless permite traducerea în timp real a conversațiilor la distanță între utilizatorii englezi și colegii lor chinezi, vorbitori de mandarină. De asemenea, permite colaborarea studenților la cinematografie care lucrează online la montajul în timp real a unei filmări și apoi încarcă materialul final aproape instantaneu. Laptopul ultraportabil 5G de la Lenovo, asociat cu latența scăzută Snapdragon 8cx și performanțe superiorare este dezvotat pentru a face posibile aceste lucruri.

Lenovo Project Limitless urmează să fie disponibil în prima parte a anului 2020.

Citeste stirea completa