0 comments

Primul smartwatch Oppo apare într-o imagine oficială și seamănă cu Apple Watch de la o poștă – Mobilissimo.ro

by on 30 ianuarie 2020
 

Nici măcar companiile chineze de renume nu se sfiesc să copieze produsele Apple, iar cel mai nou exemplu este Oppo care ne pregătește un ceas ce seamănă de la o poștă cu Apple Watch. Primele detalii despre acest smartwatch al companiei chineze soseau cu doar câteva zile în urmă online, atunci când aflam că va aduce printre altele și suport EKG (electrocardiogramă) la bord.

Acum compania decide să dezvăluie prima imagine oficială cu dispozitivul care din punct de vedere al design-ului se prezintă tare bine, cu un cadran pătrățos și ecran acoperit de sticlă 2.5D curbată spre margini. Ca diferență față de Apple Watch avem lipsa butonului Crown, în locul acestuia fiind integrate două butoane fizice pe lateral dreapta și un orificiu ce pare a fi destinat unui microfon. 

Fix acest detaliu remarcat aici ne-ar putea sugera faptul că smartwatch-ul Oppo va integra suport pentru realizarea de apeluri și desigur conectivitate LTE (via slot nano-SIM sau eSIM). Nu avem alte informații pentru moment, dar pe ecranul ceasului apare menționată o data de vineri 6 (posibil 6 februarie), zi în care ar putea avea loc debutul. 

Citeste stirea completa