0 comments

Primul telefon Samsung cu 5 camere: nu este Galaxy S sau Galaxy Note – Playtech.ro

by on 28 septembrie 2020
 

Dacă ți-ai dorit un telefon Samsung cu abilități de captură impresionante, ai optat pentru un Galaxy S sau Galaxy Note. Acum, există o alternativă interesantă.

În urmă cu aproximativ un an și jumătate, cei de la HMD au lansat un smartphone Nokia ce părea să fie din ”alt film”. Primul din lume cu 5 camera individual, Nokia 9 PureView nu a fost neapărat un succes de piață răsunător, dar a demonstrat ce este posibil cu cantitatea suficientă de ambiție în spate.

În acest context, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră faptul că Samsung lucrează la propriul terminal cu 5 camere. Noul sistem ilustrat în imaginea de mai sus nu va fi însă inclus într-unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri din portofoliul companiei. În schimb, îl vezi într-un iminent Galaxy A72, un terminal mainstream.

În 2018, o altă inovație majoră pe partea de captură a fost introdusă de Samsung. La momentul respectiv, Galaxy A9 făcea istorie ca fiind primul terminal cu 4 camere al sud-coreenilor. Din câte se pare, seria A este linia de produse pe care Samsung face experimente.

Conform unor informații publicate de The Elec., Samsung Galaxy A72 va fi primul smartphone de la Samsung cu 5 camere individuale. Camera principală va utiliza un senzor de 64 de megapixeli, camera ultra wide va fi de 12 megapixeli, în timp ce o cameră telephoto va avea 8 megapixeli cu 3x zoom. A patra cameră se va preta pentru fotografii macro de 5 megapixeli, iar al cincelea senzor de 5 megapixeli va funcționa ca un senzor de adâncime.

Un zvon anterior care a început să circule pe internet menționa că același Galaxy A72 ar putea fi primul terminal din seria A cu un mecanism de stabilizare optică de imagine – OIS.

Din aceeași serie de aparate va face parte și Galaxy A52, dar acesta din urmă se va rezuma la patru camere, la fel ca anteriorul A51.

Citeste stirea completa