0 comments

Primul update OS pentru ASUS ZenFone 6 este aici și aduce îmbunătățiri pentru captura foto – Mobilissimo.ro

by on 28 mai 2019
 

ASUS ZenFone 6 a debutat la mijlocul acestei luni şi recent am aflat că stă foarte bine la capitolul selfie, conform DxoMark. Acum descoperim că smartphone-ul tocmai ce a primit prima actualizare software importantă, care aduce îmbunătăţiri la capitolul cameră. Avem detalii mai jos.

Telefonul este deja disponibil la comandă la retailerii de la noi, de la 2.499 lei. Vă reamintesc că device-ul vine cu o cameră flip motorizată, care se roteşte la 180 de grade. Integrează un senzor de 48 MP şi unul de 13 MP şi puteţi schimba unghiul de deschidere şi înclinare a camerei printr-o apăsare de buton virtual.

ASUS a simţit totuşi nevoia să facă nişte ajustări după apariţia primelor recenzii. Primul update software aduce în special îmbunătăţiri la modurile captură Super Night Night şi HDR+ Enhanced. E vorba despre îmbunătăţirea vitezei de procesare a imaginii şi a calităţii fotografiei. Odată cu noul pachet software veţi putea controla rotirea camerei folosind butoanele de volum.

Puteţi să asociaţi butoanelor de volum funcţia de captură foto, zoom sau rotire de cameră. Şi butonul fizic extra (Smart Key) din lateral poate fi folosit pentru a face fotografii. Avem şi noi sonerii şi fundaluri, iar traducerea opţiunilor din Setări este mai bună acum. ASUS afirma că actualizarea va sosi în valuri pe tot globul, deci va mai dura ceva să ajungă la toată lumea.

Vă reamintesc că am scos din cutie telefonul şi aici avem un material detaliat despre capacitatea sa de fotografiere pe timp de zi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa